Závodní sezóna 2005

   
          Sezóna 2003 a 2004 byla pro závodní tým, účastnící se okruhového mistrovství republiky s vozy BMW, v podstatě velmi úspěšná. I když se nám nepodařilo v těchto letech porazit Charouzův speciál z německého DTM, úspěšně jsme bojovali s rychlými vozy Porsche z MS vozů GT a dalšími soupeři a několikrát vystoupili na stupně vítězů. To znamená, že jsme se v minulých sezónách udrželi v absolutní špičce okruhových závodů, kde patříme mezi nejúspěšnější a největší týmy.

           Pro rok 2005 se podařilo v dílnách týmu postavit unikátní „emtrojku“ s motorem V8 z BMW M5 o výkonu 420k a 500 Nm. Nové auto bylo od počátku velmi rychlé, ale v úvodu sezóny trpělo drobnými „dětskými nemocemi“. Až v předposledním závodě v Mostě vše fungovalo na jedničku a vůz, do jehož stavby se nikdo v Česku kromě K&K Racing Teamu neodvážil pustit, dojel na stupně vítězů.

          I to je příslibem do sezóny 2006, do které tým, ve složení Petr Kačírek, Marcel Kusín a Matěj Kotrba, opět vyjede se třemi vozy. Dvě spolehlivé a prověřené „emtrojky“ s motory 3.2L projdou kromě drobných úprav přes zimu kompletní repasí, třetí vůz M3 s motorem 5.0L čeká další vývoj. Auto dostane nové brzdy, podvozek, převodovku, evolucí projde sání motoru, aerodynamika a desítky dalších součástí budou upraveny.


Naše závodní stroje

Pro následující sezónu postavíme do MČR a MMČR divize4 dva vozy BMW M3 GTR.
chcete vědět víc...




Jezdci a Mechanici
K&K Racing Teamu

Informace o našich členech.
chcete vědět víc...






Marcel Kusín - jezdec
Matěj Kotrba - jezdec

Mechanici

BMW M3 GTR - 24h speciál
BMW M3 GTR - vytrvalostní speciál